't Klavertje

Amersfoortsestraat 12, Amersfoort

3.1/5(29)

Serviços

editar
estacionamento fácil Área para fumantes turistas permitidos pagar com cartão As informações não foram verificadas pelo Greenmeister.

Horário de abertura

editar

Comentários

17
topcomment

fijne coffeeshop met lekkere hasj

9

+ Veel keuze in wiet- & hashsoorten. + Grote rookruimte + Entertainment als pooltafel en bordspellen + Je mag binnen sigaretten roken + Vaak snel geholpen

6

Heb hier meerdere keren gehaald, waarvan het af en toe goed was. Gisteren was voor mij echter de laatste keer. Ik heb €50 og kush gehaald, helaas kwam ik er achter toen ik thuis kwam dat dit aan €30 blaadjes en takken zijn! De overige 20 vol met toprot en stinkt ook echt als je het rookt. Stoned wordt je er niet van en nog nooit is bij mij zo snel €50 wiet opgegaan. (Groot en deels kunnen weggooien!!) Echt zonde en niet waar voor je geld.

6

Slecht, vraag 2g ice hasj en krijg veel minder dan 2g en daarbij krijg ik ook de goedkoopste hasj die ze hebben dus ze pakken even snel 20euro van je af

3

Grote rokersruimte, relaxed personeel, prima wiet! Genoeg parkeergelegendheid alleen als het heeft geregend is het een grote modderpoel. Je kan voordat je het terrein op rijd je auto nog "schoon" parkeren. Het enige wat echt mist is een pin automaat.