Roots

Hoekenrode 14, Amsterdam


Serviços

pagar com cartão Área para fumantes amigo do turista estacionamento fácil

Horário de abertura

verificado

Comentários

10
topcomment

Slechte kwaliteit, raar personeel

4

Very bad service of some employees! Totally no respect to customers

3

Grotendeels slecht, je moet weten wat je haalt wil je wat lekkers hebben.

3

Slechte prijs/kwaliteit verhouding. Er is OK spul, maar toch wel 10/20% duurder als het zelfde product in andere Amsterdamse shops. Het is altijd druk, maar laten we eerlijk zijn: het is de enige shop in Amsterdam-Zuidoost.

3

Super weird people working there.. especially the guy by the door outside.

2

Raar slecht personeel, als je geluk hebt Dan krijg je goede spul maar ook niet de juiste hoeveelheid Altijd wat minder en duur. Verder vind ik hun G-13 goeie wiet.

2

Used to be a regular, but now I’m diverting to the centrum again. Service and products way below par. The most terrible coffeeshop of the world. I never had 12 grams thrown away in a period of 3 weeks.

1

Heeele slechte kwaliteit weed! Personeel staat zelf half stoned achter de kassa en de beveiliging tja, wat die aan het doen zijn (God mag het weten). Overal: it sucks!

1

Onbeschoft personeel te dom om te poepen. Wiet echt zooi beter rook je gewoon je briefgeld, zelfde smaak en effect. Veel te vaak hier gekomen omdat het dichtbij is. Na de zoveelste teleurstelling op rij vandaag na het roken van ‘Black Magic’ besloten hier nooit meer te komen.

0

Slechte prijs kwaliteit verhouding, personeel dat ronduit contactgestoord is. En een attitude alsof ze toch niks om je geven als loyal customer omdat ze op het station zitten en de enigste in Bijlmer zijn dus je komt sws wel.

-1

Nice staff and good weed!

-1

Toch chill dat ze bestaan

-3

Prima shop met een (meestal) vrij groot aanbod.

-5

heel streng!

ATUALMENTE FECHADO

abre saturday em 09:00

abre no Google Maps

ATUALMENTE FECHADO

abre saturday em 09:00