NCC Power Flower

Arnhemseweg 181, Apeldoorn

3.7/5(26)

Serviços

editar
pagar com cartão estacionamento fácil Área para fumantes turistas permitidos As informações não foram verificadas pelo Greenmeister.

Horário de abertura

editar

Comentários

9
topcomment

een goeie shop. vriendelijke personeel en rolstoelvriendelijk, lekkere wiet ook

3

MARIA SCHREEUWT

3

Goede wiet en veel keuze. Ze wegen het ter plaatsen af en je kan elk willekeurige hoeveelheid bestellen ipv per 5 euro. Shop ziet er netjes en verzorgd uit, 4x 0.25 gram wiet is ook geen probleem voor als je wat uit wilt proberen maar niet gelijk 5 euro wilt neertellen. Shop is verder schoon, ziet er verzorgd uit, personeel is klantvriendelijk en er is adequate parkeergelegenheid.

2

Beste shop van omstreken, vaak wisselende soortjes. Ben je er een paar weken niet geweest kan het zo zijn dat er ineens een hele nieuwe lijst aan keus is. Personeel is vriendelijk en geeft goed advies en voldoende parkeerplekken bij de shop zelf en aan de overkant bij de kadoshop. Voor de deur staan 2 mensen om het verkeer dat de shop in en uit gaat in goede banen te leiden. Ook kan je er iedere dag een spelletje spelen waar je muntjes mee kan winnen die je kan uitgeven bij de kadoshop, hier kan je dingen halen als vloei, tip, blunt vloei, cones of een bong en nog meer dingen wat je als smoker nodig hebt. Ook kan je er dingen halen als een drone, ip camera, servies, sieraden, sport artikelen en zelfs fietsen en meer. En dat met muntjes die je eigenlijk gratis krijgt!!

1

Vriendelijk personeel met lekker menu! Hier kun je in omstreken Deventer Apeldoorn Zutphen de beste wiet / prijsverhouding krijgen.