Koffie en Dromen

Koffie en Dromen

Área para fumantes
Pagar com cartão
Facilidade de estacionamento
Turistas permitidos

O Coffeeshop não foi verificado

Este coffeeshop não foi verificado pelo Greenmeister e as informações podem estar desatualizadas.Clique em "editar" para atualizar as informações.

Menu

updated: 8/14/2023

 • híbrida

  white widow

  3,1 out of 5 stars

  66 avaliações

  loja da marca

  €€€€
 • 2,9 out of 5 stars

  46 avaliações

  loja da marca

  €€€
 • 3,1 out of 5 stars

  49 avaliações

  loja da marca

  €€€€
 • híbrida

  cheese

  0 out of 5 stars

  0 avaliações

  loja da marca

  €€€€
 • sativa

  red haze

  0 out of 5 stars

  0 avaliações

  loja da marca

  €€€€
 • 3,6 out of 5 stars

  5 avaliações

  loja da marca

  €€€€
 • calihíbrida

  gary payton

  4 out of 5 stars

  1 avaliação

  loja da marca

  €€€€
 • 3,5 out of 5 stars

  11 avaliações

  loja da marca

  €€€€
 • 0 out of 5 stars

  0 avaliações

  loja da marca

  €€€€

Sobre o coffeeshop Koffie en Dromen

Este coffeeshop e as informações nesta página não foram verificados pelo Greenmeister - são mantidos atualizados por usuários como você. Se encontrou informações incorretas, edite este coffeeshop.

Endereço: Middenweg 4, Lelystad

Horário de Funcionamento

Dia Abri- Fecha
Segunda-feira -
Terça-feira -
Quarta-feira -
Quinta-feira -
Sexta-feira -
Sábado -
Domingo -

Comentários

2.2 out of 5 stars

Com base em 28 avaliações

Review data

5 star reviews

14%

4 star reviews

14%

3 star reviews

7%

2 star reviews

0%

1 star reviews

64%

Avaliar Koffie en Dromen

Ajude a comunidade partilhando as suas experiências com este shop.

Recent reviews

🚀 unholyterps

09-02-2023

Ik ben echt niet uit op negativiteit, al helemaal niet als het om cannabis gaat. Maar dit is echt wel tragisch… verkopen wiet die gewoon niet gecured is, smaakt naar gras. Personeel is wel vriendelijk maar hebben totaal geen verstand van wat ze verkopen…

0
🍃 jesper

06-08-2019

Vreselijk slechte coffeeshop! Als je de kans hebt om ergens anders te halen, zeker doen! Gister na 4 maanden maar weer eens geprobeerd. Weer van een koude kermis thuisgekomen. 13 euro voor een grammetje Blad en Tak. Ongelofelijk slechte shop. Word tijd voor een 2de shop in Lelystad zodat deze zo snel mogelijk kapot geconcurreerd wordt.

+11
🌱 groene pino

05-02-2019

Treinstation ligt ernaast, beter pak je een treintje naar Amsterdam om je wiet te scoren. Paar keer wiet gehaald bij “koffie en dromen” maar was niet best, hoop bladeren en takken. Geen aanrader...

+7
🍃 wally

wally

1 / 5

21-02-2019

Deze shop kunnen ze beter sluiten. Wat een aanfluiting. De wiet hier is echt bar slecht en veel te duur voor de kwaliteit die je krijgt. Heb hier een paar keer gehaald maar kom hier zeker niet meer terug. De wiet is niet goed gedroogd en is totaal smakeloos daardoor. Tevens is de wiet ook niet goed gespoeld en zit daarom vol met voedingsstoffen wat je ook proeft. Ik snap niet dat er toch elke dag een rij voor de deur staat. Laatste keer een grammetje gehaald. Wou een jointje draaien maar zag dat de topjes vol schimmel zaten. Teruggegaan naar het loket en laten zien dat er schimmel inzat. Ze keken ernaar en gooide het zo weer terug bij de rest van de toppen om vervolgens aan de volgende klant te verkopen. Ik mocht iets anders uitzoeken. Dir was niet veel beter. Mensen haal hier aub geen wiet als je iets lekkers wil roken. Beter omrijden naar Amsterdam of hoorn. Schande voor lelystad. Ik moest een ster geven helaas anders kon ik mijn reactie niet plaatsen. Eigenlijk 0 sterren.

+4
🍃 asterix

10-08-2019

Bad, bad, bad......

+3

06-01-2021

Verkopen wiet met beestjes en vaak bespoten met pesticide volksgezondheid moet ingrijpen bij deze tent. Heb een vergrootglas waar mee ik kijk heb ze echt vaak op betrapt. Dode insecten dus er is zeker een pesticide gebruikt! Tijd voor een concurrerende coffeeshop in lelystad. Want als er alleen maar pesticide wiet is heb je ook geen andere opties. Prijzen zijn veelste te hoog. Genadeloze rot tent. Methadon kliniek schone naalden loket achtige vibe midden op het station. Lijkt wel of ze het express hebben gedaan om blowers te kleineren.

+2
🍃 blower1973

15-12-2020

Na twee jaar weer eens wezen kijken of het, na de vreselijk slechte wietervaringen, al iets verbeterd is. Helaas was ik te enthousiast en gelijk voor €25 2.5gr White Widow gekocht. Ik vroeg nog aan de medewerker of het een sterk wietje was. JA MAN ECHT! was zijn antwoord. Wat een aanfluiting! Lang geleden dat ik zo'n slechte wiet heb gehad. Geen smaak, geen geur en zeker niet stoned of high! Deze kwaliteit durven ze in Amsterdam nog niet eens aan de toeristen te verkopen. Klagen heeft geen zin want het beleid is dat ze geen wiet terugnemen, ook al snapte en begreep die vriendelijk mevrouw aan de telefoon me helemaal ! Wees dus gewaarschuwd! Helaas is die ene ster die ik moet geven nog te positief! Tip: Als je op weg bent naar Koffie en Dromen kijk dan even in de berm voor een plukje gras....rol het in je joint en je wordt er nog meer stoned van dan de rotzooi van deze shop. Scheelt je een hoop geld en ergernis!

+2

14-12-2020

slechtste coffeshop ooit ,verkooen buitenkweek als silverhaze echt schandalig meer dan 50 euro betaald voor niks ,jammer dat mijn vriendin het niet goed kent anders had ik dit gelijk gewijgerd..te verstaan dat er nooit volk in die shop zit..dit is diefstal op grote schaal ,je kan dit inkopen voor 2 euro...corrupte boel zoals de gemeente die dit soort mensen vergunningen geeft!! Erg voor de mensen die het dan wel goed doen! nooit meer

+2
🌱 jahganjajah

25-12-2018

Er staat dat parkeren makkelijk is, gemeente Lelystad heeft betaald parkeren op de parkeer plaats. Dus als jij even 5 minuutjes snel binnen wat wilt halen staan de parkeerwachters je auto al te controleren. Dit zou in mijn ogen moeten veranderen. De koffieshop zou een eigen parkeerplaats moeten hebben waar klanten voor een paar minuten gratis kunnen parkeren. Heel slecht geregeld en er zijn al heel wat boetes uitgedeeld aan klanten. Je kan zeggen eigen schuld natuurlijk moet je maar een kaartje kopen. Ik vind dat dit veel beter geregeld had kunnen zijn!

+2
🍃 klaag

klaag

1 / 5

02-08-2018

schande

+2
🍃 Siempie

18-10-2021

Beste shop van Lelystad!

+1

07-01-2021

Als je een long beschadiging of een ziekte wil moet je hier je wiet halen. Covid is niks bij de schade die hun wiet aanricht.

+1
🍃 condor

03-12-2020

Haha kan ik 0 sterren geven?

+1
🍃 valantino

10-08-2019

temp is vaak te hoog of te laag, binnen is het aangenaamd maar in rook ruimte kunnen ze de temp niet beheren

+1
🧑‍🚀 dln420

15-02-2023

Erg slechte wiet, rij wel een stukje om!

0

Ofertas do Greenmeister
Produtos essenciais

As melhores ofertas em produtos premium, exclusivamente para membros do Greenmeister. Pr Tempo Limitado!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive