Dikrayaat

Heerenveenseweg 12, Wolvega

4.4/5(13)
não verificado

Serviços

editar
pagar com cartão estacionamento fácil Área para fumantes amigo do turista As informações não foram verificadas pelo Greenmeister.

Horário de abertura

editar

Comentários

11
topcomment

Oprecht verrast door hoe chill deze shop was. Een breed scala aan soortjes, waaronder een potente Amnesia. Ook de sfeer en voorzieningen waren zeer aangenaam.

6

Hele goede sfeer en hele goede haze soorten en vooral de specials deze veranderen om de paar weken en de koffie is top hiero

3

Een woord perfect

2

Beste shop in omstreken! Goede kwaliteit wiet en hasj! Lekkere zit en rookruimte, 3 tv’s, 2 ps4’s, veel spelletjes om te spelen en heel fijn op elk taveltje met big en tip en avalbakje. Vriendelijk personeel en natuurlijk een mooi interieur. Echt een aanrader om er naar toe te gaan, het is het allemaal waard!

1

Super shop altijd gezellig daar

1

Nooit maar dan ook nooit verwacht dat ik daar Cali Weed zou kunnen halen. Super chille medewerkers en echt ruim aanbod aan soorten zowel wiet en hasj en dan ook nog de cali’s. Echt top blijf zo doorgaan!

0

Goede shop, je kunt hier lekker zitten en het is er modern. Ook hebben ze een groot menu, wel redelijk duur maar goede kwaliteit!

0

Mijn favo shop van allemaal. Ruim assortiment aan goeie wiet. Korting op iedere wiet als je vanaf 3g, of 5g afhaald. Altijd de kans om de wiet te zien en te ruiken. Super fijn personeel. Heerlijk om binnen te zetten. Keuze uit veel spellen en 2x een ps4!

0

Still the best coffeshop around here. The best quality Weed like always.

0

Mooie shop ,vriendelijke mensen en top wiet voor mooie prijzen.

0

Goed aanbod aan wietjes. Zelf wiet uit California in dit Fries dorpje 🤙🏼

-5

Personeel slecht, zakjes klein. Interieur en faciliteiten verder top.