de Dam

Molenstreek 139, Veendam

4.5/5(8)
não verificado

Serviços

editar
estacionamento fácil Área para fumantes amigo do turista pagar com cartão As informações não foram verificadas pelo Greenmeister.

Horário de abertura

editar

Comentários

2
topcomment

Ben nog gisteren geweest goed coffeeshop open om 12.00 tot 20.00 uur veel soorten weed en hasj vriendelijk meisje aan het werk

1

Coffeeshop De DAM is elke dag vanaf 13.30 tot 23.00 uur open!! !!AFHALEN!! In verband met COVID 19 (corona virus) je kan alleen afhalen.

1

Ik zou ze 5 geven. Dus doe ik dat. Ik ben er net geweest. Heerlijke toko, vriendelijk. Lekker weed. Niet teveel keuze en dat is super. Geen 20soortjes op de kaart. Daardoor weten wat je koopt en rookt. Tot de volgende keer.

0

De dam is veranderd qua wietsoorten. Vele soorten. Klantvriendelijk niet altijd. Genoeg ruimte om te kunnen relaxen behalve als de vaste groep er is dan is er geen welkom gevoel.

0

Goeie shop veel soorten weed en hajs klantvriendelijk en prijzen zijn ook goed ze zijn elke dag van 12:00 tot 20:00 open

0

Leuke shop met lekkere wiet . Mooie locatie je kan er gemakkelijk komen en gewoon top wiet

0

Hasj prijs kwaliteit verhouding perfect. Lekker ouderwetse hasj smaak.

-4

Weinig keuze, maar van de 2 wietjes die ze hebben ben ik over allebei zeer te spreken. Helaas is het personeel niet klantvriendelijk en ik had het idee dat ze me zo snel mogelijk weer uit de coffeeshop wilden hebben, zodat ze weer met de vaste groep konden praten.