Andorra

Schapenkamp 192A, Hilversum

4/5(17)
não verificado

Serviços

editar
pagar com cartão amigo do turista estacionamento fácil Área para fumantes As informações não foram verificadas pelo Greenmeister.

Horário de abertura

editar

Comentários

8
topcomment

Nieuwe eigenaar sinds een jaar. Kwaliteit drastisch achteruit.

4

Een van de beste shops van de regio. Helaas geen rokersruimte maar de kwaliteit van de wiet is enorm goed. Voor advies nemen ze ruim de tijd voor je en ze ronden de prijzen altijd af naar beneden. Pijpjes, bongs etc. voor leuke prijzen!

1

Bij Andorra kon je altijd terecht voor goed geprijsde én hoge kwaliteit Cannabis. Afgelopen maanden merk ik dat er gewoonweg geen "mooie" Cannabis meer te koop is. Ondanks dat het er niet mooi uit ziet, smaakt én rookt het ook niet lekker. Dat is gewoon jammer! In het verleden kon je blind vertrouwen op de kwaliteit, nu telkens teleurgesteld na mijn aanschaf en voelt het als weggegooid geld. Het personeel en de sfeer in de winkel is verder wel altijd uitermate in orde!

1

Na overname echt verslechterd, kwaliteit van de wiet is niet altijd op het hoge niveau, prijzen zijn redelijk en de oude medewerkers nog steeds top. Helaas de nieuwe medewerkers behandelen mij alsof ik nieuwe klant ben, fucking kleine kuttoppen, chagrijnige bekken, te veel takjes leveren zonder wiet eraan maar ook niet zoals de oude werknemers wel doen als je bijvoorbeeld 20 euro van haze bestelt en ze komen uit op 20.10 euro dan tikken ze die 10 cent weg en betaal je gewoon 20 euro, nu een stel kneuzen die of een takje bij flikkeren onder de 20 of zeggen dat het niet lukt en dat je 19.85 euro moet afrekenen.. Waardeloze survice helaas tegenwoordig wat dat betreft, jammer want het was een favorietje qua netheid, behandeld worden en keuze en kwaliteit van wiet en hash

1

Overall goeie service maar kwaliteit kan beter en prijzen zijn okay.

0

De Andorra was tot voor kort met afstand de beste shop van Hilversum. Na de overname lijkt er in het hoge segment (10/12 eu) weinig veranderd, maar helaas wordt er geen buitenwiet meer aangeboden. Aangezien de 'Andy' de enige shop was die dit bood in Hilversum vind ik dat wel erg jammer. Verder erg aardig personeel en een leuke uitstraling.

0

Ik ben al mijn hele leven een wietroker en ik vind dat de white widow hier niet smaakt naar white widow. Net of het gemixt is met een ander wietje. De service is wel prima en ze nemen de tijd voor je. Dit is eigenlijk voor alle shops: de prijs van softdrugs vind ik erg aan de hoge kant. Helemaal omdat ik weet wat de inkoopprijs is. Ca. 2 euro per gram. Dus de prijs per gram gaat flink over de kop. Een lekker verdienmodel.

0

Shop met de beste wiet. Veel keuze en goede uitleg van het vriendelijke personeel. Altijd 5 gr halen, 4 betalen. Helaas geen rookruimte.

0

top shop veel hallen weinig betalen top top top .. komen PRIMA

0

goeie shop met brede assortiment van hash en wiet. ook aardig personeel die je goed helpt als je moeite hebt met keuze maken.

0

De white widow is het best de rest begin ik niet meer aan

-1

Geen rookruimte of echt makkelijke parkeergelegenheid, maar alsnog zeer zeker de moeite waard. Vlakbij het station/centrum. Kwalitatief goede producten die “normaal” geprijsd zijn, ruim aanbod van wiet en hasj in verschillende prijsklassen, super vriendelijk en vooral deskundig personeel en leuke kortingen, helemaal bij het halen van 5gr. Personeel vind de tijd nemen voor je en de producten laten zien/ruiken ook geen enkel probleem, heel fijn. Aanrader!

-1

beste van hilversum altijd een goeie aanbieding en heb hierzo een paar keer gehad dat ik een van de beste wiet heb gehaald die ik ooit heb gerookt, hadden ooit een tijd geleden blueberry cheese die ook echt daadwerkelijk naar blueberries smaakte en het smaakte natuurlijk niet gesprayed of iets.

-1

Duur maar goede wiet, wel af en toe rot gehad

-1

Aardig personeel, beste shop in Hilversum Helaas geen rookruimte maar de prijs is altijd goed voor de kwaliteit. Standaard 5 gram halen 4 betalen

-2

Beste coffeeshop in Hilversum Uitstekende prijs kwaliteit verhouding als je 5 gram koopt. Bijzondere wietjes en erg vriendelijk personeel

-4

Ook met nwe eigenaar nog steeds de beste v Hilversum. Kom er al ruim 25 jaar.